×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningsdag 2020 in Maastricht

  Hoofdstad van Limburg volgt Amersfoort op

  Koningsdag 2020 in Maastricht

  Koningsdag 2020 zal plaatsvinden in Maastricht, dit maakte de Rijksvoorlichtingsdienst maandag bekend. Op 27 april zullen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima de hoofdstad van de provincie Limburg bezoeken.

  Dit jaar bracht het koningspaar een bezoek aan Amersfoort waar zij werden ontvangen door Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort.

  Foto: Robin Utrecht

  23 september 2019 - 12:15