×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningsdag 2020 in Maastricht

  Hoofdstad van Limburg volgt Amersfoort op

  Koningsdag 2020 in Maastricht

  Koningsdag 2020 zal plaatsvinden in Maastricht, dit maakte de Rijksvoorlichtingsdienst maandag bekend. Op 27 april zullen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima de hoofdstad van de provincie Limburg bezoeken.

  Dit jaar bracht het koningspaar een bezoek aan Amersfoort waar zij werden ontvangen door Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort.

  Foto: Robin Utrecht

  23 september 2019 - 12:15