×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima ziet toekomst duurzaam ondernemen

  Waddinxveen komt met toonaangevende initiatieven

  Koningin Máxima ziet toekomst duurzaam ondernemen

  Koningin Máxima gaat op dinsdag 4 december langs bij Eosta in Waddinxveen. Eosta is winnaar van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap van de Koning Willem I Stichting, waarvan de koningin erevoorzitter is.


  Tijdens haar bezoek krijgt Máxima meer te horen over het werk van het in 1990 opgerichte Eosta, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). De distributeur van biologische groente en fruit is initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidscampagnes die consumenten bewust maken van de reële kosten van groente en fruit.Verschillende innovaties worden getoond tijdens een rondleiding. Zo krijgt Máxima het Nature & More traceerbaarheidssysteem te zien, waarmee consumenten via een QR-code op een product toegang krijgen tot de teler, met uitgebreide informatie over de ecologische en sociale impact. Ook praat de koningin met sprekers uit de financiële sector, bedrijfsleven en voedingsindustrie over de waarde-gedreven economie en de ondersteuning hiervan door financiële markten.De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en zo het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

  19 november 2018 - 12:20