×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima opent IGNITE 2017

  Koningin Máxima opent IGNITE 2017

  Koningin Máxima opent komende donderdag de jaarlijkse IGNITE conferentie in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Ze doet dat in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.


  Het programma van de vijfde editie van IGNITE staat geheel in het teken van Rebuilding Futures. Ondernemerschap en onderwijs spelen een belangrijke rol bij de wederopbouw van een land. Naast directe, humanitaire hulp hebben mensen in crisissituaties ook een lange-termijn perspectief nodig; vooral jongeren. Daar wordt over gesproken tijdens de bijeenkomst.

  In diverse keynotes en workshops kijken internationale experts, ondernemers, beleidsmakers en vluchtelingen naar de rol van ondernemerschap en hoger onderwijs bij de wederopbouw van door conflict verscheurde landen. Maar ook hoe ondernemerschap de integratie van vluchtelingen in Europa kan bevorderen.

  Koningin Máxima is sinds september 2009 speciale pleitbezorger van secretaris-generaal van de Verenigde Naties. In deze functie adviseert zij over toegang tot financiële diensten en zet zij zich tevens wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van met name de lage inkomensgroepen en kleine en middelgrote bedrijven.

  5 december 2017 - 09:54