×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima in november naar Singapore

  Koningin Máxima in november naar Singapore

  Koningin Máxima gaat in november naar Singapore. Als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling houdt ze een toespraak op het Singapore Fintech Festival.


  De Monetaire Autoriteit (MAS) en de Bankenassociatie (ABS) van Singapore organiseren de conferentie van 13 tot en met 16 november. Ruim 13.000 deelnemers uit zestig landen praten over technologische toepassingen in de verbetering van toegang tot financiële diensten.

  Máxima gaat in haar toespraak onder meer in op het belang van technologische innovaties die de toegang tot een bank- of spaarrekening, verzekeringen, leningen of pensioenen verbeteren. Dat is hard nodig want nog steeds hebben ruim 2 miljard mensen dat niet. Een betere toegang is belangrijk voor de ontwikkeling van de economie en de armoedebestrijding. De koningin zal ook een rondetafelgesprek leiden over fintech en inclusieve financiering.

  In september 2009 werd Máxima speciaal pleitbezorger van secretaris-generaal van de VN. Zij adviseert in deze functie de secretaris-generaal over toegang tot financiële diensten en zet zich wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken.

  27 oktober 2017 - 09:13