×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima borduurt om te ontspannen

  Koningin Máxima borduurt om te ontspannen

  Koningin Máxima is een drukbezet vrouw en heeft daarom een hobby gevonden waarmee ze volledig kan ontspannen. Ze borduurt graag.


  Dat vertelt ze aan Arianna Huffington, de oprichtster van The Huffington Post. Arianna plaatste een foto van haar samen met de koningin op Instagram. 

  Haar hobby is niet het enige waar Arianna verbaast over was. Ook de lengte van Máxima was iets waar Arianna van opkeek. 'Hoe groot is ze?!'

  19 januari 2017 - 12:55