×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima voorkomt problematische schulden

  Een bezoek aan SchuldenlabNL

  Koningin Máxima voorkomt problematische schulden

  Koningin Máxima was woensdagmiddag in Utrecht voor een werkconferentie van SchuldenlabNL. Zij werd hierbij vergezeld door staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

  Máxima hield op de conferentie, waarop werd teruggekeken op het eerste jaar van SchuldenlabNL, een toespraak over het belang van samenwerking om problematische schulden te bestrijden en te voorkomen. De Stichting SchuldenlabNL is een samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen met als doel Nederland schuldenzorgvrij maken. Problematische schulden van kwetsbare doelgroepen in heel Nederland moeten zo voorkomen en opgelost worden.

  In februari 2018 bracht Máxima een werkbezoek aan Schuldenlab070; een actieplatform opgericht door de gemeente Den Haag en Stichting Society Impact. De aanpak en werkwijze leidde tot de oprichting van SchuldenlabNL, dat in november 2018 in aanwezigheid van de koningin werd gelanceerd. In maart 2019 woonde Máxima de lancering bij van Schuldenlab Almelo.

  6 november 2019 - 17:48