×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima opent ‘Week van het geld’

  Gastlessen en workshops over geldzaken

  Koningin Máxima opent ‘Week van het geld’

  Op 23 maart opent onze koningin de themaweek.


  Ze zal vergezeld worden door basisschoolkinderen, jongeren en ministers Wopke Hoekstra (Financiën) en Arie Slob (Onderwijs). De aftrap van deze 10de editie zal plaatsvinden in de Kunsthal in Rotterdam.

  Máxima en de ministers geven toespraken, om uit te leggen waarom het zo belangrijk is dat jongeren nu al leren verstandig om te gaan met geld. Na de officiële opening kunnen aanwezigen genieten van een optreden van Yes-R.

  LEES MEER:

  De Week van het geld vindt plaats van 23 t/m 27 maart a.s. en heeft als thema ‘Leren omgaan met geld is goud waard’. In totaal worden deze week – verspreid door heel Nederland – zo’n 5500 relevante workshops en gastlessen gegeven door experts op het gebied van geldzaken.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  29 februari 2020 - 10:56