×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima krijgt speciaal jubileumcadeau

  10 jaar in functie als speciaal pleitbezorger

  Koningin Máxima krijgt speciaal jubileumcadeau

  Bij de Verenigde Naties is een speciaal logo ontworpen om te vieren dat koningin Máxima deze maand tien jaar speciaal pleitbezorger van de VN-secretaris-generaal is op het gebied van het beter toegankelijk maken van financiële diensten.

  Het jubileum wordt op 25 september in het VN-gebouw gemarkeerd met een bijzondere bijeenkomst, die is georganiseerd in dezelfde week dat de VN bijeen is voor zijn Algemene Vergadering. Ook koning Willem-Alexander is aanwezig bij het evenement, waar onder meer wordt stil gestaan bij wat de afgelopen tien jaar is bereikt.

  Het VN-kantoor van de koningin heeft op zijn website meer details bekend gemaakt over de bijeenkomst. Zo zal de huidige VN-secretaris-generaal António Guterres het woord voeren, evenals de nieuwe president van de Wereldbank David Malpass, de terugtredende baas van het IMF, Christine Lagarde, en co-voorzitter van de Bill & Melinda Gates stichting, Melinda Gates. Ook de CEO’s van PayPal en Mastercard spreken.

  14 september 2019 - 18:54