×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima helpt ondernemers groeien

  Koningin schuift aan bij Nederlands Comité voor Ondernemerschap

  Koningin Máxima helpt ondernemers groeien

  Máxima heeft Gelderse en Overijsselse ondernemers tips gegeven over het laten groeien van hun bedrijven. Dat deed de koningin in Apeldoorn op een lokaal evenement van nlgroeit, een platform waar ondernemers elkaar helpen de volgende stap voor hun bedrijf te zetten.

  De koningin schoof bij rondetafelgesprekken aan als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Dit comité is ingesteld door de minister van Economische Zaken en Klimaat en zet zich in om het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf te versterken.

  Bij de bijeenkomst worden ondernemers gekoppeld aan zogeheten groeiambassadeurs, die op basis van hun eigen ervaringen een handje kunnen helpen.

  19 september 2019 - 17:42