×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Willem-Alexander viert honderdjarige hoogovens, Tata Steel in IJmuiden

  Koning Willem-Alexander viert honderdjarige hoogovens, Tata Steel in IJmuiden

  Koning Willem-Alexander heeft donderdag het startsein gegeven voor de festiviteiten rond honderd jaar Tata Steel in IJmuiden. Hij deed dat door in een grote tent op het terrein een boek open te slaan waarin honderd verhalen van medewerkers, omwonenden, klanten en leveranciers zijn opgetekend.


  De koning werd bij het bekende staalbedrijf ontvangen door directievoorzitter Theo Henrar en Han Fischer, CEO van Tata Steel Europa. Voorafgaand aan festiviteiten bracht Willem-Alexander eerst een bezoek aan het Innovation Centre, waar hij in het laboratorium uitleg kreeg over de manier waarop onderzoekers speciale staalsoorten ontwikkelen voor toepassing in auto's.

  Tata Steel viert het honderdjarig jubileum uitbundig. Op het terrein is een speciaal festivalterrein aangelegd, waarop een reuzenrad staat, verschillende tenten met muziek en karaoke, een fonteinbar en een tiental foodtrucks. Tot 5 oktober vinden er verschillende evenementen plaats. In totaal worden er zo'n 40.000 gasten verwacht.

  20 september 2018 - 17:43