×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Willem-Alexander krijgt geloofsbrieven van collega’s

  Koningen van Spanje, Jordanië en Zweden sturen nieuwe ambassadeurs

  Koning Willem-Alexander krijgt geloofsbrieven van collega’s

  Koning Willem-Alexander heeft woensdag de nieuwe ambassadeurs van Zweden, Jordanië en Spanje ontvangen. Dat gebeurde op Paleis Noordeinde in Den Haag. Toevalligerwijs kwamen de nieuwe ambassadeurs allemaal uit andere koninkrijken.


  Op het paleis kreeg de koning uit handen van de nieuwe ambassadeurs hun geloofsbrieven. Pas na de ceremonie kunnen ze officieel aan de slag voor hun land. Namens Zweden meldde zich Annika Markovic, Nawaf Wasfi Tell is de nieuwe ambassadeur van Jordanië en María Jesús Alonso Jimenez vertegenwoordigt Spanje. Traditiegetrouw werden de nieuwe ambassadeurs met het nodige ceremonieel ontvangen.

  Koning Willem-Alexander kan zich nu langzaam voorbereiden op zijn aanwezigheid bij de viering van het 125-jarig jubileum van de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht (HCCH). De bijeenkomst vindt woensdagmiddag plaats in Theater Diligentia in Den Haag.

  12 september 2018 - 14:00