×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Willem-Alexander bezoekt studentencomplex in Almere

  "Hij had gelachen en vond ons een inspirerende organisatie"

  Koning Willem-Alexander bezoekt studentencomplex in Almere

  Studenten in Almere kregen dinsdag hoog bezoek.


  Koning Willem-Alexander verraste met een werkbezoek aan de Academie van de Stad en ging ook een woning binnen op het Odeonpark, waar naast studenten tussen de 18 en 27 jaar ook statushouders wonen.

  Willem-Alexander trapte zijn werkbezoek af in de woning. Daar sprak de koning met bewoners en begeleiders van het Odeonpark. Vervolgens ging Willem-Alexander in gesprek met vertegenwoordigers van de partners van Academie van de Stad zoals de gemeente Almere, Hogeschool Windesheim en woningcorporatie De Key. Het bezoek werd afgesloten met een gesprek met docenten en studenten over de onderwijsprojecten en onderwijsvisie van Academie van de Stad.

  De koning heeft genoten van het bezoek, liet hij na afloop weten aan Academie van de Stad. “Hij had gelachen en vond ons een inspirerende organisatie”, is te lezen op de website.

  Academie van de Stad startte in 2008 met vijf projecten in Amsterdam. Inmiddels is de organisatie ook actief in Utrecht, Amersfoort, Haarlem en Almere. Academie van de Stad koppelt studenten en jonge professionals aan maatschappelijke projecten over grootstedelijke vraagstukken. Studenten kunnen in ruil voor hun deelname studiepunten verdienen. De projecten van Academie van de Stad gaan over thema’s als duurzaamheid, participatie en digitalisering.

  4 februari 2020 - 21:09