×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning verrast woonwagenbewoonster

  Koning verrast woonwagenbewoonster

  Annie Gerrits-Foulon woont in een van de oudste woonwagens van Beukbergen in Huis ter Heide. Dat koning Willem-Alexander uitgerekend bij haar aanbelde tijdens zijn werkbezoek had ze nooit verwacht.


  'Het is altijd een droom van me geweest om hem een keertje in het echt te zien. Die is nu uitgekomen, helemaal geweldig', vertelt de woonwagenbewoonster achteraf. 'Je verwacht het niet. Zijn moeder Beatrix is wel vaker in een woonwagen geweest in Den Haag. Hij heeft hier echt op zijn gemak gezeten en een kop koffie gedronken'.

  Mevrouw Gerrits had zich voorbereid op een bezoek van Tweede Kamerleden, maar kreeg op het laatste moment door dat de koning op visite kwam. 'Ik heb met de koning kunnen spreken over het centrum, maar ook over mijn kleinzoons. Ik kom hier al van mijn geboorte af. Zomers reisden we veel met de wagen langs kermissen, maar 's winters was onze vaste verblijfplaats altijd hier. We kwamen 's winters altijd terug'.

  Ze vindt het heerlijk om op Beukbergen te wonen. 'Zo mooi hebben we nog nooit gewoond, kijk eens wat een mooi vak. Het merendeel in deze straat is familie van me. Er wordt op elkaar gelet en je gaat fijn met elkaar om. Wat wens ik nog meer?'

  22 november 2017 - 15:47