×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning verkoopt huis De Horsten

  Villa voor slechts 150.000 te koop

  Koning verkoopt huis De Horsten

  Koning Willem-Alexander heeft één van zijn huizen op koninklijk landgloed te koop gezet. Voor ‘slechts’ anderhalve ton kan iemand buren worden met leden van de Koninklijke Familie.

  De makelaar beschrijft de witte minivilla als volgt: ‘Zeer charmant vrijstaand huis (Rijksmonument) gelegen op het Koninklijke Landgoederen ‘de Horsten’. Gebruiksoppervlakte circa 122 m². Deze voormalige “dienstwoning” heeft gefungeerd als portierswoning van Raaphorst en is met de entree gericht naar de Rijksstraatweg. Aan de achterzijde is er alle privacy en een fantastisch weids uitzicht in het groen.’ Het totale perceel oppervlak bedraagt circa 650 m². Er is wel een belangrijk minpunt bij de verkoop: de nieuwe eigenaar moet jaarlijks minimaal zeven mille erfpacht betalen. Het pachtcontract is voor dertig jaar.

  19 april 2019 - 19:00