×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning trots op Schippers: fenomenaal!

  Koning trots op Schippers: fenomenaal!

  Koning Willem-Alexander is 'ongelooflijk trots op de wereldse prestatie' van Dafne Schippers. Het Koninklijk Huis twittert dat. 'Genoten van de wedstrijd. Fenomenaal!', aldus de koning.


  Schippers behaalde vrijdag goud op de 200 meter op de WK atletiek in Peking. Vorig jaar kreeg ze nog een uitnodiging Willem-Alexander en Máxima voor een lunch, maar ze was op die datum op trainingskamp in Zuid-Afrika.

   

  28 augustus 2015 - 16:32