×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning opent Groene Loper Maastricht

  Koning opent Groene Loper Maastricht

  Koning Willem-Alexander reist op 29 maart af naar Maastricht. De A2 Maastricht is na jaren van herinrichting af en de koning opent in de Limburgse hoofdstad de Groene Loper, zo maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend.


  Door de aanpassingen aan de A2 met onder meer een dubbellaags tunnel voor personenauto’s en vrachtverkeer, rijdt tachtig procent van het verkeer voortaan onder Maastricht door in plaats van dwars door de stad. Het nieuwe gebied midden in de stad dat hierdoor is ontstaan wordt nu ontwikkeld voor wonen, werken en recreatie.

  In aanwezig van Minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat opent Willem Alexander deze zogenoemde Groene Loper, een langgerekte bomenlaan voor voetgangers en fietsers met aan weerszijden rijstroken voor bestemmingsverkeer.

  Tijdens zijn bezoek spreekt Willem-Alexander ook met vertegenwoordigers van de bestuurspartners, bouwers, maatschappelijke belangenorganisaties en omwonenden.

  22 februari 2018 - 13:30