×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning opent campus in Nieuwegein

  Een geheel vernieuwde tech campus

  Koning opent campus in Nieuwegein

  Koning Willem-Alexander heeft donderdagochtend een bezoek gebracht aan de Tech Campus van ROC Midden Nederland in Nieuwegein. Daar opende hij het geheel vernieuwde gebouw.


  Willem-Alexander boog zich tijdens een rondleiding over diverse technische snufjes. Zo legden laatstejaarsstudenten hem alles uit over raceautootjes en werd hij in het Xperience Lab, het nieuwe lokaal voor energietransitie en innovatieve technologie, geïnformeerd over hun projecten rondom mobiliteit, nieuwe technieken en duurzaamheid. Ook sprak de koning met leerlingen van het voortgezet onderwijs die de afgelopen maanden onder leiding van docenten van de Tech Campus deelnamen aan de leerlijn Robotica. Op de vernieuwde campus komen vier kleinschalige, branchegerichte mbo-opleidingen samen; het Tech College, het ICT College, het Automotive College en het Bouw & Interieur College. De school werkt voor de ontwikkeling van leerroutes samen met het bedrijfsleven. Zowel ambachtelijke als innovatieve technieken uit de werelden van bouw en infra, wonen, ICT, logistiek, mobiliteit en technologie komen zo bijeen.

  24 januari 2019 - 14:04