×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning ontvangt premier van Canada

  Stephen Harper delegatieleider tijdens nucleaire top

  Koning ontvangt premier van Canada

  Koning Willem-Alexander heeft maandagochtend de Canadese premier Stephen Harper op Paleis Noordeinde in Den Haag ontvangen.


  Harper is een van de delegatieleiders van de Nuclear Security Summit (NSS). “Het was een genoegen om koning Willem-Alexander te ontmoeten in het paleis”, schreef Harper op Twitter.

  Maandagmiddag staat er een lunch met president Park Geun-hye van Zuid-Korea op het programma. Ook prinses Beatrix is daarbij aanwezig. Maandagavond zijn de wereldleiders uitgenodigd voor een diner op Paleis Huis ten Bosch.

  Zondag verleende de koning al audiëntie aan president Nursultan Nazarbayez van Kazachstan en president Abdullah Gül van Turkije.

  24 maart 2014 - 12:51