×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning ontvangt premier van Canada

  Stephen Harper delegatieleider tijdens nucleaire top

  Koning ontvangt premier van Canada

  Koning Willem-Alexander heeft maandagochtend de Canadese premier Stephen Harper op Paleis Noordeinde in Den Haag ontvangen.


  Harper is een van de delegatieleiders van de Nuclear Security Summit (NSS). “Het was een genoegen om koning Willem-Alexander te ontmoeten in het paleis”, schreef Harper op Twitter.

  Maandagmiddag staat er een lunch met president Park Geun-hye van Zuid-Korea op het programma. Ook prinses Beatrix is daarbij aanwezig. Maandagavond zijn de wereldleiders uitgenodigd voor een diner op Paleis Huis ten Bosch.

  Zondag verleende de koning al audiëntie aan president Nursultan Nazarbayez van Kazachstan en president Abdullah Gül van Turkije.

  24 maart 2014 - 12:51