×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning ontvangt NAVO-baas Stoltenberg

  Secretaris-generaal op Paleis Noordeinde

  Koning ontvangt NAVO-baas Stoltenberg

  Koning Willem-Alexander heeft maandagochtend bezoek gekregen van Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de NAVO. De ontmoeting vond plaats op Paleis Noordeinde in Den Haag.


  Stoltenberg is in Nederland vanwege de Parlementaire Assemblee van de NAVO, die van 21 november tot en met 24 november in Den Haag wordt gehouden.

  Na zijn ontmoeting met de koning heeft Stoltenberg nog een afspraak. Minister-president Mark Rutte verwacht de NAVO-baas namelijk voor een werklunch in het Catshuis.

  Het is de eerste keer dat Stoltenberg in Nederland is sinds zijn aantreden op 1 oktober.

  24 november 2014 - 13:28