×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning neemt Frank de Grave de eed af

  Koning neemt Frank de Grave de eed af

  Koning Willem-Alexander heeft op Paleis Noordeinde in Den Haag Frank de Grave beëdigd. De ex-minister en VVD-senator is sinds maandag lid van de Raad van State.


  De Grave zit sinds 2011 in de Eerste Kamer. In 1982 kwam hij in de Tweede Kamer. Hij werd in 1991 wethouder en locoburgemeester in Amsterdam. Hij was minister van Defensie in het tweede kabinet van Wim Kok (1998-2002).

  Het kabinet ging vrijdag akkoord met de benoeming van De Grave. Later dit jaar treden Eerste Kamerlid Marijke Vos (GroenLinks) en Bert-Jan Houtzagers toe tot de RvS. Houtzagers werkt als landsadvocaat.

  De koning beëdigde maandag ook Maria van der Sluijs-Plantz. Zij begint op 1 oktober als staatsraad voor Sint Maarten. Daarmee is de Raad van State voor het koninkrijk voor het eerst in jaren weer compleet.

  3 september 2018 - 18:11