×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning kan wellicht Nederlanders die vastzitten in Marokko terughalen

  3000 Nederlanders zitten vast

  Koning kan wellicht Nederlanders die vastzitten in Marokko terughalen

  Er zitten nog ongeveer 3000 Nederlanders vast in Marokko. Dat is meer dan in welk ander land dan ook. Marokko heeft strenge maatregelen genomen waardoor Nederlanders niet terug kunnen komen. Al weken is het kabinet bezig om het wel voor elkaar te krijgen, maar tot nu toe nog zonder resultaat.


  Nu begint het idee te ontstaan dat koning Willem-Alexander misschien wel kan helpen. Wellicht krijgt hij wel iets gedaan bij de Marokkaanse koning, die in zijn land de dienst uitmaakt, hopen GroenLinks en D66.

  Al jaren heeft Nederland een moeilijke verstandhouding met Marokko. D66 en GroenLinks roepen het kabinet nu op om de koning in te zetten om voor een doorbraak te kunnen zorgen. Premier Mark Rutte heeft nog niet op de oproep gereageerd.

  Lees ook:

  Dit jaar ziet Koningsdag er anders uit dan andere jaren. Vanwege de coronamaatregelen kunnen de festiviteiten niet doorgaan, maar dat betekent niet dat het een dag is die zomaar voorbij zal gaan.

  Koningsdag: dit kunnen we bij de NOS verwachten

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP .

  24 april 2020 - 13:04