×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning: sportief feest voor vrienden

  Veel buitenlandse royals verwacht op sportdag

  Koning: sportief feest voor vrienden

  De koning viert zijn vijftigste verjaardag met maar liefst vier dagen feest. Op 29 en 30 april geeft hij een privéfeest voor vrienden, familie én buitenlandse royals.


  Koning Willem-Alexander zal op zaterdag een sportdag organiseren in de buurt van Rotterdam. Bij dit informele samenzijn gaat het meer om de gezelligheid dan om de sportprestaties. 's Avonds is er op het terrein van paleis Noordeinde een diner gevolgd door een feest. De koning neemt daarbij wat risico, want hij gaat vooralnog uit van goed weer. Als dat niet meezit, is er een mogelijkheid om naar een binnenlokatie uit te wijken. Op 30 april wordt er vervolgens nog een brunch georganiseerd op villa De Eikenhorst. Wie er precies allemaal gaan komen, is nog niet bekend. Maar op aanwezigheid van Scandinavische vorstenhuizen wordt gerekend en ook het Belgische koningspaar wordt verwacht. De feestelijkheden zullen waarschijnlijk goed afgeschermd worden, zodat pers en publiek op afstand blijven. Op de twee dagen voor het privéfeest is er wel alle gelegenheid om met de koning samen te vieren. Op 27 april bezoekt hij met zijn familie Tilburg en op 28 april heeft hij Nederlanders te gast in het Paleis op de Dam die de dag daarvoor ook een kroonjaar hebben gevierd. Die avond eindigt met een feestelijke gebeurtenis op de Dam.

  23 maart 2017 - 19:00