×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning feliciteert BMX’er

  Twan van Gendt behaalt wereldtitel

  Koning feliciteert BMX’er

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben BMX’er Twan van Gendt gefeliciteerd met het behalen van de wereldtitel in het Belgische Heusden-Zolder. De Brabander wist in de finale zaterdag het goud te behalen.

  “Twan van Gendt deed wat hij nog niet eerder heeft gedaan: de beste zijn van de wereld! Na de eerste bocht lag hij al op kop en die positie is niet meer in gevaar gekomen,” lieten de koning en koningin weten via Twitter. “Van harte gefeliciteerd met de wereldtitel BMX Mannen Elite 2019!”

  Met nog een jaar te gaan voor de Olympische Spelen hebben de Nederlandse BMX’ers zich van hun beste kant laten zien op zaterdag. Niek Kimmann pakte het zilver, en ook Laura Smulders wist een zilveren medaille binnen te slepen.

  27 juli 2019 - 22:43