×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning druk met beëdigingen

  Koning druk met beëdigingen

  Koning Willem-Alexander heeft woensdag na het ontvangst van de twee nieuwe ambassadeurs van Guyana en Swaziland meer bezoek gehad.


  Op Paleis Noordeinde stelde de koning achtereenvolgens een Rijksvertegenwoordiger en twee staatsraden in buitengewone dienst van de Raad van State aan.

  Als eerste ontving Willem-Alexander Jan Helmond. Hij werd benoemd tot waarnemend Rijksvertegenwoordiger voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba.

  De koning beëdigde daarna Alex Harteveld en Peter Wattel. Harteveld is benoemd tot staatsraad in buitengewone dienst op de afdeling advisering en Wattel gaat aan de slag als staatsraad in buitengewone dienst voor de afdeling bestuursrechtspraak.

  20 december 2017 - 14:27