×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning bij 100-jarig jubileum VNCI

  Koning bij 100-jarig jubileum VNCI

  Koning Willem-Alexander woont op maandag 25 juni in Den Haag de viering bij van het 100-jarig jubileum van de Vereniging Van De Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). Dat maakt de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend.


  De VNCI is de belangenvereniging voor de Nederlandse chemische industrie. De vereniging behartigt de belangen van de zeshonderd aangesloten ondernemingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, energie en klimaat, innovatie en human capital en ondernemerschap. Ongeveer 44.000 mensen zijn werkzaam in de chemische industrie in Nederland.

  De koning woont een deel van het jubileumcongres in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag bij. Aansluitend praat hij met een aantal vertegenwoordigers uit de chemische industrie.

  23 mei 2018 - 11:10