×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning bij 100-jarig jubileum VNCI

  Koning bij 100-jarig jubileum VNCI

  Koning Willem-Alexander woont op maandag 25 juni in Den Haag de viering bij van het 100-jarig jubileum van de Vereniging Van De Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). Dat maakt de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend.


  De VNCI is de belangenvereniging voor de Nederlandse chemische industrie. De vereniging behartigt de belangen van de zeshonderd aangesloten ondernemingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, energie en klimaat, innovatie en human capital en ondernemerschap. Ongeveer 44.000 mensen zijn werkzaam in de chemische industrie in Nederland.

  De koning woont een deel van het jubileumcongres in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag bij. Aansluitend praat hij met een aantal vertegenwoordigers uit de chemische industrie.

  23 mei 2018 - 11:10