×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning bezoekt plek explosie Antwerpen

  Koning bezoekt plek explosie Antwerpen

  De Belgische koning Filip heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan de plek in Antwerpen waar een explosie maandagavond twee levens eiste. Hij bedankte de reddings- en hulpdiensten en wenste de slachtoffers en hun naasten 'sterkte en moed' toe.


  De vorst was in het gezelschap van onder anderen premier Charles Michel, burgemeester Bart De Wever en de stedelijke rampenambtenaar. Hij nam een kijkje bij de drie panden aan de Paardenmarkt die zijn ingestort als gevolg van de explosie en liet zich bijpraten door de brandweer.

  De Wever sprak namens alle Antwerpenaren zijn waardering uit voor 'de ongelofelijke inzet en de gedreven wilskracht van de talloze brandweerlieden, leden van de civiele bescherming, hulpverleners, politiemensen en anderen die steun geboden hebben bij het reddingswerk en de bergingsactie'. Naast medische ondersteuning wordt ook psychologische en materiële bijstand geboden, aldus de burgemeester. 'Ik ben ook enorm onder de indruk van de overweldigende solidariteit vanuit de buurt en de vele omwonende studenten'.

  Door de ontploffing raakten zeker veertien mensen gewond, van wie vijf ernstig en er één in kritieke toestand verkeert. De oorzaak is nog onduidelijk. Wel wordt sterk rekening gehouden met een gaslek. Terrorisme werd maandagavond al uitgesloten door de politie.

  16 januari 2018 - 18:20