×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning bezoekt hulpverleners Ocean Race

  Koning bezoekt hulpverleners Ocean Race

  Koning Willem-Alexander heeft tijdens zijn bezoek aan de Volvo Ocean Race in Scheveningen hulpverleners gesproken die donderdag betrokken waren bij het fatale bootongeluk in de haven. Het programma is vanwege de gebeurtenis aangepast.


  Willem-Alexander werd vergezeld door de Haagse burgemeester Pauline Krikke. Na de gesprekken liep hij over het terrein en bezocht hij een aantal onderdelen van het evenement. Ook stapte hij aan boord van het zeilschip van team Brunel voor een oefenwedstrijd.

  Bij de aanvaring van een stalen motorboot met een snelle rubberboot (een RIB) kwam donderdagavond een persoon om het leven en raakten drie mensen gewond.

  29 juni 2018 - 15:47