×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate moet tuinierskunsten laten zien

  Groene vingers voor Chelsea Flower Show

  Kate moet tuinierskunsten laten zien

  De groene vingers van Kate, hertogin van Cambridge, worden later dit jaar op de proef gesteld. De echtgenote van prins William is dit jaar aan de beurt om een van de tuinen in te richten van de Chelsea Flower Show. De beroemde Britse bloemen- en plantententoonstelling kan elk jaar rekenen op veel aandacht van de koninklijke familie.


  Catherine’s tuinierskunsten worden dan ook bewonderd door onder anderen koningin Elizabeth. De hertogin hoeft niet in haar eentje aan de slag, ze krijgt hulp van landschapsarchitect Davies White. Samen maken zij een tuin die kinderen, gezinnen en gemeenschappen moet inspireren de natuur op te zoeken”, aldus Kensington Palace. Het stukje groen moet Kate’s liefde voor de natuur weerspiegelen en het belang van flora voor mentale gezondheid benadrukken. Achter de schermen is ze al drie maanden bezig met ‘haar’ tuin. Dinsdag doet ze inspiratie op in een gemeenschapstuin in Londen, waar omwonenden onder meer samen groenten verbouwen. Het resultaat van het werk van de hertogin is in mei te zien tijdens de Chelsea Flower Show.”””

  15 januari 2019 - 13:25