×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jonge prins Nikolai op de cover van Vogue

  'Hij doet het enorm goed'

  Jonge prins Nikolai op de cover van Vogue

  Het gaat lekker met de modellencarrière van de Deense prins Nikolai. De 19-jarige zoon van prins Joachim siert de cover van de april-editie van de Oekraïense Vogue.

  View this post on Instagram

  Додаток Vogue Man – бонус до квітневого випуску – абсолютно позбавлений напускної важливості: це зараз зовсім не модно. Обкладинку чоловічого додатку прикрасив 19-річний принц Ніколай, шостий в черзі претендент на датський трон. #VogueUA April issue supplement Vogue MAN with Prince Nikolai of Denmark on the cover 💘 Photo: MARCO VAN RIJT @marcovanrijt @ CAMERALINK Style: RIKKE WACKERHAUSEN @rikkewackerhausen @scoopartists Hair: METTE THORSGAARD @mettethorsgaard @lundlundagency Makeup: TRINE SKJØTH @trineskjoeth @lundlundagency Photographer assistants: SANTIAGO MENG, KENNETH MENG Stylist assistant: KRISTOFFER VOLHAASE Model: PRINCE NIKOLAI OF DENMARK @scoopmodels

  A post shared by Vogue UA (@vogue_ukraine) on

  “Hij doet het enorm goed. We zijn heel trots op hem”, zegt Bente Lundquist van Scoop Models, waar Nikolai staat ingeschreven, tegen Billed Bladet.

  Eerder was Nikolai al covermodel voor Dust Magazine en liep hij modeshows voor Dior in Parijs en Tokio. De prins, het oudste kleinkind van koningin Margrethe, combineert zijn modecarrière met een officiersopleiding. Afgelopen zomer begon Nikolai aan zijn tweejarige opleiding tot luitenant.

  23 maart 2019 - 08:30