×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jarige Amalia krijgt bescheiden verjaardagsfeest

  "Maar we gaan enorm zingen"

  Jarige Amalia krijgt bescheiden verjaardagsfeest

  Prinses Amalia krijgt volgende week zaterdag geen groot feest ter gelegenheid van haar zestiende verjaardag.


  Dat verklapte koningin Máxima woensdagmiddag in Lahore in een gesprek met RTL Boulevard.

  Er is ook het Sinterklaasfeest om rekening mee te houden en school eist ook de aandacht op. Maar de verjaardag wordt wel gevierd, aldus de koningin. “We gaan enorm zingen”.

  Máxima gaat de komende twee jaar ook extra van haar oudste dochter genieten, want dat zijn de laatste twee jaar dat ze nog thuis woont.

  Dat vooruitzicht vond ze overigens “niet zo fijn”, zei ze tegen Blauw Bloed van de EO. “Het gaat heel snel”, meende de koningin. Máxima zei dat ze “apetrots” is op Amalia, die ze ook een goede vriendin noemde.

  28 november 2019 - 08:30