×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • In een blauwe zomerjurk: Eloise schittert weer op Instagram

  De 17-jarige lijkt goed te weten wat haar stijl is

  In een blauwe zomerjurk: Eloise schittert weer op Instagram

  Gravin Eloise van Oranje trakteert ons de laatste tijd op mooie selfies. Op haar Instagram-account deelt ze nu een tweetal zonnige foto's (wij gokken: afgelopen zaterdag gemaakt!) waarop ze een leuke zomerjurk en een hip kettinkje draagt.


  Met een zonnebril op haar hoofd, een brede glimlach en een gebruinde huid straalt ze ons tegemoet. Niet 1, maar 2 foto’s dit keer. Eloise draagt een lichtblauwe-met-witte zomerjurk met smokwerk en gestrikte schouderbandjes. En ze tagt het juwelenmerk waar ze haar kettinkje vandaan heeft. Over summer vibes gesproken, heerlijk!

  View this post on Instagram

  💙💙

  A post shared by ELOISE ⚡️⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) on

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: Instagram @eloisevanoranje

  11 mei 2020 - 13:41