×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Huis ten Bosch heeft nieuwe look

  Koninklijk Gezin officieel verhuisd

  Huis ten Bosch heeft nieuwe look

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn met hun dochters op zondag 13 januari officieel verhuisd naar paleis Huis ten Bosch. Het paleis is in de afgelopen drie jaar gerenoveerd. Maar het heeft ook een ander uiterlijk gekregen.


  De kalven van de kozijnen zijn nu zwart. En het middendeel van het paleis heeft nu cremekleurige buitenmuren in plaats van een strak wit uiterlijk. Daarmee is het paleis weer meer richting het oorspronkelijke uiterlijk. Desondanks zal het voor velen even wennen zijn. Ook het bordes is vernieuwd met een anderskleurige steensoort dan voorheen. 

  13 januari 2019 - 11:06