×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Huis ten Bosch heeft nieuwe look

  Koninklijk Gezin officieel verhuisd

  Huis ten Bosch heeft nieuwe look

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn met hun dochters op zondag 13 januari officieel verhuisd naar paleis Huis ten Bosch. Het paleis is in de afgelopen drie jaar gerenoveerd. Maar het heeft ook een ander uiterlijk gekregen.


  De kalven van de kozijnen zijn nu zwart. En het middendeel van het paleis heeft nu cremekleurige buitenmuren in plaats van een strak wit uiterlijk. Daarmee is het paleis weer meer richting het oorspronkelijke uiterlijk. Desondanks zal het voor velen even wennen zijn. Ook het bordes is vernieuwd met een anderskleurige steensoort dan voorheen. 

  13 januari 2019 - 11:06