×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hoog bezoek in Ede eind maart: Máxima bij docentendag

  In haar functie als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap

  Hoog bezoek in Ede eind maart: Máxima bij docentendag

  De Gelderse stad Ede is op 26 maart het toneel voor de landelijke docentendag Handelsonderwijs. En koningin Máxima zal hier aanwezig zijn.


  De koningin zal deze dag een masterclass volgen met als thema kansengelijkheid. Deze wordt gegeven door auteur Karim Amghar. Daarnaast spreekt ze met docenten uit het mode- en handelsonderwijs.

  De bedrijfstakgroep Handel en Mode van de MBO Raad organiseert de docentendag jaarlijks, er komen wel 500 docenten bijeen om van elkaar te leren, workshops te volgen en te netwerken. En wat is er nu leuker dan terug op school te kunnen zeggen dat koningin Máxima nu ‘deel uitmaakt’ van je netwerk?

  LEES OOK:

  Het is een drukke periode voor onze koningin, met volgende week een gepland staatsbezoek aan Indonesië en de week daarna onder meer de ontvangst van wethouders uit 40 gemeenten voor de gezamenlijke ‘pact schuldenzorgvrij Nederland, plus de opening van de ‘Week van het geld‘.

  https://twitter.com/KarimAmgharNL/status/1234471400393658370

   

  Bron: ANP, Koninklijk Huis. Beeld: ANP, Twitter @KarimAmgharNL

  3 maart 2020 - 12:16