×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hertogin van Cambridge nam lijnvlucht terug naar Londen

  Hertogin van Cambridge nam lijnvlucht terug naar Londen

  Catherine, de hertogin van Cambridge, nam gisteren gewoon een lijnvlucht terug naar Londen. Na haar bezoek aan Nederland stapte ze in een vliegtuig van British Airways.


  Ze vloog van Rotterdam terug naar de Britse hoofdstad. Door een aantal passagiers is ze op de foto gezet, samen met haar staff en bodyguards. 

  Kate was gisteren in Nederland voor een bezoek aan het Mauritshuis en de Bouwkeet. Ze ging ook in gesprek met mensen van het Trimbos-instituut en ze lunchte met koning Willem-Alexander. 

  12 oktober 2016 - 15:19