×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Heerlijk zichzelf: Eloise zegt ‘dankjewel’ op Instagram

  Ze heeft er veel nieuwe volgers bij én plaatst 2 leuke foto's

  Heerlijk zichzelf: Eloise zegt ‘dankjewel’ op Instagram

  Eloise slaagde onlangs voor haar VWO. Ze geniet van de lentezon, van fashion, van haar vriendinnen en familie en zo af en toe een heerlijke fotoshoot.


  De jonge royal deinst er niet voor terug ook mensen op hun plek te zetten. Zo plaatste ze gisteren een Story waarin ze aangaf het vervelend te vinden als mensen zomaar iets over haar beweren, online. Sommige mensen hadden twijfels bij de ‘echtheid’ van haar pas behaalde VWO-diploma, bijvoorbeeld. Die dachten dat Nederlandse royals zo’n briefje misschien wel cadeau kregen. Onzin en kwetsend, volgens Eloise.

  Lees ook:

  Vandaag zegt ze ‘wauw, ik kan niet geloven dat er zo veel mensen bij zijn gekomen..’, doelend op haar groeiende aantal volgers op Instagram. Ze bedankt iedereen, ook voor de felicitaties omtrent haar diploma. En trakteert ons op 2 nieuwe, zonnige foto’s. De korte, lichtblauwe denim rok met casual Tommy-shirt staan haar geweldig. Ga zo door, Eloise!

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: Instagram @eloisevanoranje

  19 mei 2020 - 10:15