×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Harry praat met team Holland

  Prins vandaag in ons land

  Video: Harry praat met team Holland

  Prins Harry heeft vandaag in Den Haag samen met prinses Margriet het startsein gegeven voor Invictus 2020. De ‘spelen’ voor militairen die ooit lichamelijk of geestelijk gewond zijn geraakt op buitenlandse missies worden volgend jaar in Nederland gehouden. De Invictus Games zijn door de prins bedacht en al eerder in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten gehouden.

  Harry vloog vandaag voor de aftrap voor 2020 over. Het was zijn eerste werkafspraak sinds de geboorte van zijn zoon Archie en er was dus veel belangstelling voor zijn komst naar Den Haag. Harry hield zich daar echter vooral aan zijn Invictus-verhaal en liet zich niet verleiden tot nieuwe uitspraken over zijn zoontje. De prins maakte wel uitgebreid kennis met een deel van het team dat volgend jaar namens Nederland meedoen.

  9 mei 2019 - 12:50