×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Had jij al een kaartje voor Soldaat van Oranje?

  Dan kun je dít doen, meldt de organisatie nu

  Had jij al een kaartje voor Soldaat van Oranje?

  Omdat tot en met 31 maart geen bijeenkomsten zijn toegestaan met meer dan 100 mensen, zitten 20.000 bezoekers van de musical Soldaat van Oranje met hun reeds gekochte kaartjes.


  Althans, er wordt voor een oplossing gezorgd. Dat de voorstellingen tot en met het einde van deze maand niet kunnen doorgaan, is duidelijk. Iedereen die wél een kaartje had voor een datum tot eind maart, krijgt nu een voucher toegestuurd.

  Met de voucher kan een andere datum, die verder in de toekomst ligt, worden gekozen. De organisatie probeert alle gedupeerden te bereiken en met een e-mail uit te leggen hoe de oplossing werkt.

  Lees ook:

  Soldaat van Oranje draait al 10 (!) jaar. De musical wordt opgevoerd in de TheaterHangaar in Katwijk, dat vroeger daadwerkelijk een hangaar voor de marine is geweest. Veel bezoekers vinden de voorstelling zo mooi, dat ze nog eens gaan.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  13 maart 2020 - 12:10