×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Laurentien springt voor water

  Prinses vraagt aandacht voor energiebesparing

  Foto’s: Laurentien springt voor water

  Prinses Laurentien heeft zich donderdag ingezet voor de tweede Nationale WaterSpaarders Dag. Dat deed de vrouw van prins Constantijn op het Plein in Den Haag.


  Met dit evenement maakt de landelijke beweging zichtbaar hoeveel energie, kinderen samen met hun gezin, kunnen besparen door niet langer dan vijf minuten te douchen. Om aan te geven dat vijf minuten soms al best lang is, deed de prinses mee aan een wedstrijdje touwtjespringen. Dat moesten alle deelnemers vijf minuten vol zien te houden.

  Het evenement werd gepresenteerd door Ruben Nicolai. Ook Jamai Loman en Humberto Tan deden net als de prinses mee aan het vijf minuten touwtjespringen.

  3 september 2015 - 16:09