×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Laurentien springt voor water

  Prinses vraagt aandacht voor energiebesparing

  Foto’s: Laurentien springt voor water

  Prinses Laurentien heeft zich donderdag ingezet voor de tweede Nationale WaterSpaarders Dag. Dat deed de vrouw van prins Constantijn op het Plein in Den Haag.


  Met dit evenement maakt de landelijke beweging zichtbaar hoeveel energie, kinderen samen met hun gezin, kunnen besparen door niet langer dan vijf minuten te douchen. Om aan te geven dat vijf minuten soms al best lang is, deed de prinses mee aan een wedstrijdje touwtjespringen. Dat moesten alle deelnemers vijf minuten vol zien te houden.

  Het evenement werd gepresenteerd door Ruben Nicolai. Ook Jamai Loman en Humberto Tan deden net als de prinses mee aan het vijf minuten touwtjespringen.

  3 september 2015 - 16:09