×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: De Oranjes van dichtbij met luxe high-tea

  Royalty VIP-dag in Hotel Des Indes

  Foto’s: De Oranjes van dichtbij met luxe high-tea

  Op Prinsjesdag 17 september 2019 was het zover. Deze dag had tijdschrift Royalty de gelegenheid in het beroemde Haagse Hotel Des Indes een unieke dag te organiseren. Met 90 aanmeldingen, een prachtige zonnige dag en een luxe 5 sterren hotel was het een zeer geslaagde dag.

  Bij ontvangst werden onze lezers verzorgd met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Na ontvangst werden zij begeleid naar de VIP-tribune, waar zij uitstekend zicht hadden op de koninklijke stoet die voorbij trok. Zo konden zij de Koning en Koningin Willem-Alexander en Máxima in de beroemde Glazen Koets van heel dichtbij bewonderen. Tijdens de stoet kregen zij daarbij deskundig commentaar van een spreekstalmeester.

   

  Na de troonrede kwam de koets met het koningspaar weer langsgereden. Daarna was het tijd voor een Koninklijke High Tea in Hotel Des Indes voor onze gasten. Een feestelijk glas oranje bubbels stond voor hen klaar en er kon worden aangeschoven aan tafel. Zij werden verwend met drie gangen zoete lekkernijen en hartige versnaperingen, waar bij elke gang een verschillend soort thee werd geschonken.

  Ook was er de gelegenheid om Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden te ontmoeten. Zo kon voor onze levensgrote cover, van de nieuwe editie van Royalty, een foto met hem worden genomen. Bij vertrek kregen onze gasten een exclusieve en goed gevulde goodiebag met zich mee.

  De goodiebag van dit jaar was gevuld met body producten van Kneipp, een puzzelboekje van Keesing, de nieuwste editie van Royalty en de Oranjes, Koning bonbons, Maja zeep, Koningsmunt van munt-online.nl, een fotoboek van Wij Amersfoort, Koningsdag 2019 van Bekking & Blitz Uitgevers en een boek van hoofdredacteur Marc van der Linden; Er was eens… geen sprookje!

  Met een grote glimlach en een unieke ervaring rijker vertrokken onze lezers weer naar huis. Het was een geslaagde dag!

  Wij zien u graag volgend jaar weer terug!

  23 september 2019 - 15:09