×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Beatrix bezoekt Jantje Beton Speelbuurt

  Prinses spreekt met vrijwilligers in Tilburg

  Foto’s: Beatrix bezoekt Jantje Beton Speelbuurt

  Prinses Beatrix heeft woensdag een bezoek gebracht aan de Jantje Beton Speelbuurt in de Tilburgse wijk Stolhasselt, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend.


  In deze wijk waren maar weinig speelplaatsen, maar dankzij Jantje Beton, de gemeente Tilburg en vrijwilligers is dat nu anders. Samen hebben zij zich ingezet om nieuwe buitenspeelplekken te realiseren. Deze speelplaatsen zijn met elkaar verbonden door beveiligde oversteekplaatsen. Beatrix bezocht deze speelplekken. Tijdens haar bezoek sprak ze met een aantal vrijwilligers, wijkmanagers, opbouwmedewerkers en buurtkinderen.

  Prinses Beatrix is beschermvrouwe van het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton.

  13 mei 2015 - 16:12