×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fotoreeks: alle Koningsdagen op een rijtje

  Een overzicht van de afgelopen jaren

  Fotoreeks: alle Koningsdagen op een rijtje

  Dit jaar vieren we alweer voor de zevende keer Koningsdag. In 2014 nam Beatrix namelijk weer de titel van prinses en werd Willem-Alexander de gloednieuwe koning. De afgelopen jaren heeft hij zich als betrokken koning laten zien en ook dit jaar zal geen uitzondering zijn. Hoewel de festiviteiten niet door kunnen gaan, zal er online en op de televisie een alternatief programma komen. De edities van de afgelopen zes jaar hebben we hier op een rijtje gezet.


  Amersfoort, 2019

  Groningen, 2018

  Tilburg, 2017

  Zwolle, 2016

  Dordrecht, 2015

  De Rijp en Amstelveen, 2014

  Lees ook:

  Dat het echte feest niet door kan gaan, betekent niet dat het maandag geen feestelijke dag zal worden! Via verschillende platformen zal er aandacht worden besteed aan Koningsdag.

  Willem-Alexander gaat Koningsdag ook thuis vieren

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  24 april 2020 - 16:09