×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto: Willem-Alexander en Máxima vieren het Feria de Abril

  Máxima terug naar begin van haar huwelijk

  Foto: Willem-Alexander en Máxima vieren het Feria de Abril

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben in Sevilla het beroemde Feria de Abril bijgewoond. Zij hadden hun dochters meegenomen die net als de Koningin in tradionele Sevillaanse klederdracht gekleed gingen. Twintig jaar geleden leerde Willem-Alexander op dit acht dagen durende feest Máxima Zorreguieta kennen. Het was bepaald geen liefde op het eerste gezicht. De twee zouden het aan de stok hebben gekregen over het feit dat Máxima een foto van de kroonprins had gemaakt. Pas toen het Willem-Alexander duidelijk was dat zijn gastvrouw Máxima had gevraagd om wat foto’s te maken, ging hij excuses maken en raakten ze aan de praat. Daarna hielden ze contact en pas tijdens een ontmoeting in New York werd de liefde wederzijds. De rest is… history!

  10 mei 2019 - 21:56