×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto: Willem-Alexander en Máxima vieren het Feria de Abril

  Máxima terug naar begin van haar huwelijk

  Foto: Willem-Alexander en Máxima vieren het Feria de Abril

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben in Sevilla het beroemde Feria de Abril bijgewoond. Zij hadden hun dochters meegenomen die net als de Koningin in tradionele Sevillaanse klederdracht gekleed gingen. Twintig jaar geleden leerde Willem-Alexander op dit acht dagen durende feest Máxima Zorreguieta kennen. Het was bepaald geen liefde op het eerste gezicht. De twee zouden het aan de stok hebben gekregen over het feit dat Máxima een foto van de kroonprins had gemaakt. Pas toen het Willem-Alexander duidelijk was dat zijn gastvrouw Máxima had gevraagd om wat foto’s te maken, ging hij excuses maken en raakten ze aan de praat. Daarna hielden ze contact en pas tijdens een ontmoeting in New York werd de liefde wederzijds. De rest is… history!

  10 mei 2019 - 21:56