×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felicitaties van Oranjes voor Sifan Hassan

  Tweede gouden medaille

  Felicitaties van Oranjes voor Sifan Hassan

  Sifan Hassan behaalde zaterdagavond haar tweede gouden medaille op de wereldkampioenschappen atletiek in Doha, en dat bleef niet onopgemerkt in koninklijke huize. Via sociale media kreeg ze felicitaties van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

  “Op onnavolgbare wijze is Sifan Hassan wereldkampioen geworden op haar favoriete afstand, de 1500 meter,” liet het koningspaar optekenen. “In een prachtige tijd heeft zij beslag gelegd op haar tweede wereldtitel tijdens dit kampioenschap. Van harte gefeliciteerd!”

  Vorige week werd ze ook al gefeliciteerd na haar winst op de 10 kilometer in Doha. De 26-jarige Hassan vluchtte als meisje uit Ethiopië en ontdekte in Nederlandse asielzoekerscentra het hardlopen.

  6 oktober 2019 - 12:39