×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fans in Den Haag wachten uren op prins Harry

  Een speciaal welkom voor de nieuwe vader

  Fans in Den Haag wachten uren op prins Harry

  Prins Harry kan in Den Haag rekenen op een warm onthaal. Fans staan al urenlang te wachten op de komst van de kersverse vader, die rond het middaguur in Den Haag wordt verwacht voor de kick-off van de Invictus Games die daar volgend jaar plaatsvinden.

  Megafan Arno Tax hoopt presentjes te kunnen overhandigen aan Harry. “Ik heb een hele mooie ballon met ‘It’s A Boy’, dat vond ik wel toepasselijk”, zegt Tax voor de camera van het ANP. “En een kaart voor Archie om hem te feliciteren met z’n fantastische ouders.” Het grootste cadeau is een spaarpot in de vorm van een Corgy. “Dat is de favoriete hond van de Queen, de overgrootmoeder van Archie. Dan kan hij sparen, zoals Máxima graag wil.”

  Dat prins Harry naar Nederland komt is voor Arno en de andere royaltyfans geweldig. “Ik ben heel erg fan van het koninklijk huis. Natuurlijk van de Queen. Er is maar één Queen en dat is dé Queen zeggen ze bij mijn thuis. Althans mijn partner, want die is Brits.”

  De fans krijgen donderdag ook een prinses te zien. Ook prinses Margriet is bij de kick-off van de Invictus Games. Margriet is erevoorzitter van de komende editie van het sportevenement voor militairen en veteranen die blijvend (geestelijk of lichamelijk) letsel hebben opgelopen.

  9 mei 2019 - 12:08