×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fans in Den Haag wachten uren op prins Harry

  Een speciaal welkom voor de nieuwe vader

  Fans in Den Haag wachten uren op prins Harry

  Prins Harry kan in Den Haag rekenen op een warm onthaal. Fans staan al urenlang te wachten op de komst van de kersverse vader, die rond het middaguur in Den Haag wordt verwacht voor de kick-off van de Invictus Games die daar volgend jaar plaatsvinden.

  Megafan Arno Tax hoopt presentjes te kunnen overhandigen aan Harry. “Ik heb een hele mooie ballon met ‘It’s A Boy’, dat vond ik wel toepasselijk”, zegt Tax voor de camera van het ANP. “En een kaart voor Archie om hem te feliciteren met z’n fantastische ouders.” Het grootste cadeau is een spaarpot in de vorm van een Corgy. “Dat is de favoriete hond van de Queen, de overgrootmoeder van Archie. Dan kan hij sparen, zoals Máxima graag wil.”

  Dat prins Harry naar Nederland komt is voor Arno en de andere royaltyfans geweldig. “Ik ben heel erg fan van het koninklijk huis. Natuurlijk van de Queen. Er is maar één Queen en dat is dé Queen zeggen ze bij mijn thuis. Althans mijn partner, want die is Brits.”

  De fans krijgen donderdag ook een prinses te zien. Ook prinses Margriet is bij de kick-off van de Invictus Games. Margriet is erevoorzitter van de komende editie van het sportevenement voor militairen en veteranen die blijvend (geestelijk of lichamelijk) letsel hebben opgelopen.

  9 mei 2019 - 12:08