×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Familie-reünie op Soestdijk

  Koning met neef en nichtjes bij Bløf

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn woensdagavond bij een openlucht-concert van de Zeeuwse popgroep Bløf geweest. De lokatie was bijzonder: de voortuin van paleis Soestdijk.

  Het is de tweede keer dat het koningspaar een concert bijwoont in de tuin van waar vroeger koningin Juliana en prins Bernhard woonden. Vorig jaar zagen zij de Britse zanger Sting, waarbij de hits van de zanger en van diens groep The Police, luidkeels mee werden gezongen. Dit jaar, naar het concert van Bløf, kwam het Koningspaar niet alleen. De prins kwam met zijn neef, prins Floris en diens echtgenote, prinses Aimee. Ook de nichten van de koning, de prinsessen Caroline en Margarita de Bourbon de Parme, waren met hun partners van de partij. Het was daarmee de grootste reünie van de Oranjes sinds het paleis, enkele jaren na het overlijden van Juliana en Bernhard, werd overgedragen aan de staat. Prinses Margarita liet op Instagram weten dat ze het fijn vond weer bij het paleis te zijn, waar ze na de scheiding van haar ouders enige tijd woonde. ‘Super hier weer te zijn,’ schreef ze bij een filmpje van het podium voor het gebouw, op de plek van waar zij ooit met haar familie op het bordes stond.

  4 juli 2019 - 23:48