×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Voorbereidingen Prinsjesdag in volle gang

  Beleef Prinsjesdag als VIP!

  Voorbereidingen Prinsjesdag in volle gang

  Prinsjesdag werpt in Den Haag al zijn schaduw vooruit. Zo oefenden bij de Koninklijke Stallen onder meer de adjudanten en de chef Militair Huis van koning Willem-Alexander voor aanstaande dinsdag door te paard een stukje door de stad te rijden. Op Prinsjesdag moeten ze immers achter de rijtuigen met koninklijke inzittenden aanrijden.

  In de naast paleis Noordeinde gelegen stallen staan de koetsen al klaar. Ook dit jaar wordt het koningspaar in de zogenoemde Glazen Koets van Noordeinde naar de Ridderzaal en terug gereden. De Gouden Koets, die in 2015 voorlopig voor het laatst is gebruikt, ligt uit elkaar voor een grondige restauratie die nog enige tijd duurt.

  14 september 2019 - 00:23