×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste foto’s van het koningspaar in Vaticaanstad

  Eerste foto’s van het koningspaar in Vaticaanstad

  Het koningspaar is in Vaticaanstad voor het staatsbezoek aan de paus. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn begonnen aan het historische staatsbezoek en dit is de eerste foto van de ontmoeting.


  Het koningspaar is gekiekt tijdens de ontmoeting met de paus en op het moment dat ze aan zijn bureau zaten. Daarnaast zijn ze op de foto gezet met een kardinaal. 

  Het is de allereerste keer dat een Nederlands staatshoofd een bezoek brengt aan de paus. Vorig jaar hebben ze elkaar al wel privé ontmoet. 

  Foto's: Royalty

  22 juni 2017 - 10:14