×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een nieuwe Willem-Alexander aan het werk

  Koning begint weer na zomervakantie

  Een nieuwe Willem-Alexander aan het werk

  Afgelopen weekeinde verscheen Willem-Alexander voor het eerst met gezichtsbeharing bij een officiële gelegenheid. In eerdere jaren liet de koning wel vaker zijn scheerapparaat liggen tijdens zijn zomervakantie maar niet eerder ging hij ook aan het werk met baard.

  Willem-Alexander ontving woensdag de nieuwe ambassadeurs van Frankrijk, Angola en Mexico. Zij overhandigden kort na elkaar hun geloofsbrieven tijdens een korte ceremonie op het paleis.

  Het einde van de zomervakantie betekent voor koning Willem-Alexander ook dat hij weer regelmatig nieuwe ambassadeurs ontvangt en de oude uitzwaait. Woensdag ontving hij de eerste drie na de zomer op Paleis Noordeinde en daarbij viel op dat de koning nog altijd zijn veelbesproken baard droeg.

  4 september 2019 - 17:57