×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een nieuwe Willem-Alexander aan het werk

  Koning begint weer na zomervakantie

  Een nieuwe Willem-Alexander aan het werk

  Afgelopen weekeinde verscheen Willem-Alexander voor het eerst met gezichtsbeharing bij een officiële gelegenheid. In eerdere jaren liet de koning wel vaker zijn scheerapparaat liggen tijdens zijn zomervakantie maar niet eerder ging hij ook aan het werk met baard.

  Willem-Alexander ontving woensdag de nieuwe ambassadeurs van Frankrijk, Angola en Mexico. Zij overhandigden kort na elkaar hun geloofsbrieven tijdens een korte ceremonie op het paleis.

  Het einde van de zomervakantie betekent voor koning Willem-Alexander ook dat hij weer regelmatig nieuwe ambassadeurs ontvangt en de oude uitzwaait. Woensdag ontving hij de eerste drie na de zomer op Paleis Noordeinde en daarbij viel op dat de koning nog altijd zijn veelbesproken baard droeg.

  4 september 2019 - 17:57