×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Heftig: Dodelijk ongeval bij proefvaart koninklijk bezoek Indonesië

  Heftig: Dodelijk ongeval bij proefvaart koninklijk bezoek Indonesië

  Tijdens een proefvaart voor het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Indonesische provincie Midden-Kalimantan heeft een heftig ongeluk met twee boten plaatsgevonden. Er zijn minstens twee mensen om het leven gekomen en er worden nog meerdere mensen vermist.

  LEES OOK:

  Aan boord waren ook functionarissen van de Nederlandse ambassade, van wie er een lichtgewond raakte, zo liet het Indonesisch ministerie van Binnenlandse Zaken weten. Het bezoek van het koningspaar aan dit gebied staat donderdag op het programma.

  9 maart 2020 - 17:00