×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deze koninklijke versie van Tussen Kunst en Quarantaine wil je zien

  Creatief met wc-papier

  Deze koninklijke versie van Tussen Kunst en Quarantaine wil je zien

  Wekenlang thuis zitten brengt soms verrassend creatieve dingen met zich mee. Zo bedachten Amsterdammers Anneloes Officier en Floor de Weger de regelrechte Instagramhit 'Tussen Kunst & Quarantaine'.


  De bedoeling van het account? Maak een bekend schilderij na met minstens drie voorwerpen uit je huis. Koninklijke Verzamelingen is maar wat trots op deze versie van Charlotte de Bourbon. Het originele doek is rond 1580 geschilderd door Daniël van den Queborn en hangt in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

  LEES OOK:

  Bron: Instagram @koninklijkeverzamelingen Beeld: Koninklijke Verzamelingen

  25 maart 2020 - 17:06